ventile-titlebg1

Fabricație ventile de proces

Pentru diferiți producători internaționali de armaturi industriale de înaltă presiune, fabricăm ventile și piese de ventile, în conformitate cu documentația, desenele și specificațiile clientului, care sunt folosite in centrale termice, rafinării, industria chimică și ramuri similare ale industriei. In acest scop procesăm oteluri refractare și alte material inalt aliate.

Gamă completă de servicii

Vă oferim o gamă largă de servicii: de la crearea planurilor tehnologice, producție,tratamente termice, controale nedistructive, asamblare finală,probe,vopsire până la produsul finit. Totul în conformitate cu documentația, desenele, și specificațiile dvs.

Cu masinile unelte de care dispunem, suntem capabili să oferim aproape toată gama de prelucrare mecanica a metalelor. Prin partenerii noștri de cooperare, oferim pentru componentele fabricate de noi tratamentele termice necesare cum ar fi calire și nitrurare ionica. În conformitate cu cerințele materialelor prelucrate, tratarea termică a sudurilor (PWHT) se efectueaza în cuptor sau prin tratament termic local.

Procedee de sudare

Suntem acreditati pentru următoarele procedee de sudare:

  • 111 sudare manuală cu arc
  • 121 sudură cu arc scufundat (SAW)
  • 131 suduri cu gaze metalice (MIG)
  • 135 suduri cu gaz activ metalic (MAG)
  • 136 suduri cu gaz activ din metal cu sârmă cablată
  • 137 sudură cu gaz inert metalic cu sârmă coredă
  • 141 Sudare cu tungsten (TIG)

Certificări extinse

Sudorii noștri au certificate valide de sudare în conformitate cu diferite standarde, cum ar fi DIN EN ISO 9606-1, AD2000 sau ASME secțiunea 9. Avem certificate peste 150 de proceduri de sudare pentru diverse materiale, atât în conformitate cu DIN-EN, cât și ASME, de la oțel nealiat, cum ar fi 1.0460, până la inalt refractare, cum ar fi 1.4901 și 1.4903. De asemenea, pentru placari cu Stellite, SKWAM și aliaje inoxidabile inalt aliate.

Receptii conform cerințelor clienților

Certificate de calitate pentru materiale, rapoarte de calitate, audituri ale clienților, receptii cu organismele notificate precum TÜV, Germanischer Lloyd, Lloyds Register, Bureau Veritas etc.

ventil de proces

Ventile de proces Fabricate