Prodmec

Despre

Despre noi

Satisfacția clienților noștri în toate aspectele este din cele mai importante obiective de calitate. Oferim cli enților noștri consultanță, idei, flexibilitate, calitate înaltă, un raport preț / performanță foarte bun și livrare la termen.

În toate domeniile noastre de activitate, am dobindit un înalt grad de competență, datorită experienței acumulate în cei aproape 25 de ani de activitate. Clientela noastră a fost, ca și în prezent, formată aproape exclusiv din firme din Europa de vest.

Scopul nostru este să găsim soluția optimă pentru fiecare sarcină și să o implementăm în cel mai bun mod posibil.

Oferim totul dintr-o singură sursă

Strunjire, frezare, găurire, alezare, sudare și, desigur, servicii suplimentare, cum ar fi înnobilarea suprafețelor și tratamente termice, nitrurare, nitrurare în plasmă, cromare și vopsire.

Produsele noastre:

  • Actuatori pneumatici cu piston pentru acționarea armăturilor utilizate în sistemele de comandă din centrale electrice, rafinării, industria petrochimică și chimică;
  • Cilindri hidraulici, atât cilindri standard cât și cilindri speciali dupa necesitățile clienților;
  • Fabricație de armături industriale în sistem lon dupa documentația clienților.

Executăm prelucrări mecanice după documentația clientului în sistem lon, mostre și unicate, precum și serii mici de produse, pentru diverse aplicații industriale. O pondere însemnată dintre aceste produse o ocupă armaturile industriale, componente pentru armaturi, cilindrii hidraulici, componente hidraulice (blocuri de comandă), lucrari de asamblare si montaj.

Prelucram o gama larga de metale feroase și neferoase, oțeluri termorezistente, oțeluri inoxidabile, oțeluri speciale, alame, bronzuri, aluminiu și aliaje de aluminiu, laminate, forjate și turnate.

Asigurarea calității

Calitatea este prioritatea noastră principală. Fiecare piesă este supusă unui control constant riguros al calității, garantat de un departament de calitate bine echipat. Instrumentele de măsurare sunt calibrate în mod regulat de către un furnizor extern de servicii. Pentru fiecare cotă executată există un instrument de măsurare adecvat.

Asigurăm certificate de calitate pentru materiale, rapoarte de calitate, audituri ale clienților, recepții cu organismele notificate precum TÜV, Germanischer Lloyd, Lloyds Register, Bureau Veritas etc.